Thursday, January 19, 2012

penang gila ka kami ?

assalamualaikum . 
lama tak share cerita dengan kawan2 dekat blog ni .
kadang2 kita tau apa yang kita post kita ja baca . 
tak dak orang baca pon . but it still make a lot of fun .
buka ja blog tros taip . rasa macam release stress pon ada .
psot kali ni cuma nak share photo gila aku dengan kawan2 aku ja .
memang gila and fun fun fun :)

first sekali as student kat uitm merbok ni memang lah nak kemana-mana terhad
habis-habis pon suma nak p penang . aku dahla asal penang . nyampah plak .
hari tu . aku malas nak ikot . tapi at last dorang ajak2 aku pon ikot .
kan dah jadi gila . kami p queensbay ja . then padang kota .
itu pon dah gila dorang ni . dorang ja okie ? aku tak ! hahaha .

first sampai tros masok forever21 . dari pkoi 5 sampai pkoi 8 . 
bayang kan ? bape jam kat situ ja ?
serius tak perasan pon . tengok2 pokoi 8 .
dah sah-sah tak sempat balik .uitm kena before 10 .

aku dah gila !


merangkak-rangkak aku dalam tu :)


fine . dorang pon gila okie ? tengok . posing pakai cincin !
cantek lah ? tu baru nampak cincin :)


tgk . kawan aku gila . sorang cakap sorang-sorang. 
cakap dengan sapa pon aku tak tau .
then . alang-alang dah lambat apa lagi .
kami ke padang kota lahhh . fuhh !


fine . kami comel yet kami masih terkawal .
alhamdulilah lah sangat :)


kasot baru beli kat forever21 .
stail tak boleh belah la . pakai tros kot !
hahhaa . malu-malu .
still waras lagi gambaq tu :)


okie dorang gila . aku okie . take one !


dorang gila . aku senget . 
kawan aku nak naek ke bulan .
tolong lah pecaya . tengok gambaq .
tengah terbang tuhh . take two !


kami gila take three :)
versi dudok pulak !
the stoodges .








pejam mata . dorang gila dah . dorang tak waras .
dorang buat macam orang tak dak kat keliling nuh .
padahala ramai ja . sabaq jela .
kalah orang ada dslr hat sebelah nuh .
kami pakai samsung galaxy SII ja .
tak mampu DSLR . hahaha .
take four !






dia jadi jett lah konon !


serius aku tak paham pose depa ni suma :)
maap bagi pihak depa !


fine . kami dah penat . take FIVE :)
membaringkan diri jelah mampu .






err . serius tak rotate gambaq ni .
tahap waras dah kurang :)
mai tahap tak siuman .
take six .



ending di padang kota lama . fin !
maap kangkang pulak .

next pitstop foodcourt padang kota !
take seven !



orang gila pasemboq :)


29 RINGGIT TAHU ?


lastly dorang makan korang lagi 10ringgit !








 ye memang kawan aku 
gila.
annoying.
tak bape nak pandailah.
dekan pon belom .
cakap maen lepas je.
kentot merata-rata ikot suka .[bunyi pulak tuh]
maen je banyak kerja.suma lawak .
tak semayang tunggang tebalik 5 waktu .

but still , people can change .
so do them . and me . ofcoz lah :)

tapi perlu ka kawan sopan kot depan tapi kot belakang sombong ?
perlu ka waras terlebih sampai tak bole tima dek akai ?
perluka kawan yang depan puji bagai nak rak . kot belakang ?
perlukah kentot tak bunyi tapi busuukkk ???
perlukah pandai tapi kedekut ilmu ?
perlukan dekan sampai lupa kawan ?
perlu ka stadi macam gila tapi bila dengan kawan ajak maen ?

kawan yang aku ada bukan kawan gelak tawa ja 
dorang pon ada masa aku bersedih . 
tapi tu la . 
aku tak pernah sedih lagi kot dengan depa .

hai . lebiu kawan :)
muah .

2 comments:

faiz fakhirin said...

macam2 teknik kungfu ada...

syazwiena khan said...

tunggu lagi =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...