Sunday, August 14, 2011

bahaya lovebite . boleh lumpoh !




bahana lovebite ni orang muda2 sekarang  tak tau . 
tau dia nak seronok . buat pulak ghairah nya lebih2 kan .
kalah kak limah masa muda2 dulu . hahaha !
kalah lagi orang kawen .

tapi dalam seronok nak berlovebite tu 
tau tak ke-DANGEROUS-an dy tu ?
tak tahu kan ? haha .

seorang pompuan berusia 44tahun lumpuh secara tiba2 semasa menonton tv !
tahu kenapa ? tiba tiba dia kena strok .
 doktor cek cek last2 
aik ?? 


ada lovebite . 
itulah puncanya doktor kata .
darah beku . tak sampai keotak .
dah tak pasal2 strok plak . 
itulah . laen kali bagi yang muda2 mahupon sudah berkahwen .
hahaha ! jangan nak ber lovebyte sangat kat area leher tu ek ?
kok ye pon tak yah la buat beso bonar !
ala kadar sudah dalam berlovebyte . hahaha !
assalammualaikom :)

14 comments:

syrupmasin said...

haha..berala kadar sudah :P

syazwiena khan said...

itulah abang salleh . ala kadar sudah :)

syrupmasin said...

eh-eh kanape ta update nih?? ohh lupe kedah ta amek kan cuti nuzul Quran :D

syazwiena khan said...

assignment nye !
quiz nye!
test nye !
presentation nye !
camne nak update ?
blogwalking pon pasal cari maklumat pasal PAD 170 . errr .

ku khalida ku radin said...

elehhh blog walking pasal assign pad la sgt. perghh tak boleh blahh. :P
soryy la sy taktahu ape tu lovebite. gigitan cinta. :P sy baru tahu tadi. :PPP

nuriz said...

haha ni kalah dracula ni sampai lumpuh

syazwiena khan said...

itulah ! sbb tu suroh dorang berala kadar je :) bole lah .

syazwiena khan said...

ku : kan berguna blog aku ajaq org cm hang :)

Dunia Landax said...

HAHA..bapak rakus sampai lumpuh...ok lah,kene pikir nak buat kat tempat lain lah..Mana aek?eerrr

www.dunialandax.com

syazwiena khan said...

nak aku ajo ? hahaha !

zulhilmi.tempoyak said...

erk...ssh gak ni....aku ad dogbite camne..hihih

syazwiena khan said...

sat nak pikiaq sat :)
itu bukan lumpoh je . sawan tros !
hhahaha

ku khalida ku radin said...

sorry la mencarut pun tak reti apetah benda camni. wakakaka ^^

syazwiena khan said...

aje ? ape nie wei ? haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...