Wednesday, June 22, 2011

bestnya jadi hanis zalikha



besh sangat jadi dia .
dia pandai : dibiaya JPA . cgpa terbaru 3.94 !
dia cantek : jadi model merata 
dia sempoi : p baca belog dy . betapa hepi go lucky nye dia
dia baek : dalam busy pon igtkan kita dlm blog psl selawat !

kalo la hidop aku sempurna macam dy !
haaaaaa... indahnya !
dia mesti anak yang soleh
sebab ALLAH selalu igt dan syg dgn
 hambanya yang tak lupakan mak bapak ni .
plus blog dia sangt bersahaja .
tapi bernas idea dy .
dengan follower nak menjangkau 30k
mesti tak yah keja tapi duet
nuffnang masok laju je :)
indahnya hidop macam dia !!!
dahla popular dari siti nurhaliza
dalam google malaysia :)







saya pon nak popular jugak !
saya kan baek :)

6 comments:

Khai said...

buat orang dlm uitm boleh kenal kamu dulu before orang luar kenal kamu.

good luck! :D

syazwiena khan said...

i will lah ;)

syashafie said...

haha. hanis awesome an ! :D

syazwiena khan said...

itu lah ! awesome sgt !

www.dunialandax.com said...

ko nak popular?pergi mall,cari kedai buku popular,amik gambar kat depan tu..tadaaaa..dah popular!

syazwiena khan said...

tima kaseh landax !
jasamu dikenang . ko tak ajar kalo aku tak tahu kot ! haha .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...