Sunday, May 29, 2011

`My Mother Nourishes My Life….With LOVE!’

sebenarnya menulis entry pasal mom ni bersempena dengan afra Yuri giveaway ! memang sonok pon bab2 nak bercrita and join kontes nie :) perkaara yang perlu di bt disini sangat la senang . hanya perlu meng-upload gambar anda dengan ibu anda :) seperti saya ni .


gambaq ni agak kabor kerana bukan discan :) hahaha ! 

tapi itu la saya masa saya kecik2 dulu ! mami cakap susah sangat nak lahir kan kak , kak taw x ? mami sakit 2 hari lahirkan kak . dok la hospital . "aku dah sebek masa tu . nak ngis " pastu bila mami dah bole balik , mami dalam pantang , kak pulak kena asma masa baby lagi . adoi . mami punya risau kak . mami ngis doa kat ALLAH 

"ya allah , kalo kau nak ambik nyawa , ambik la nyawa ku ya ALLAH , sesunggohnya aku AMAT  menyayangi harta ku ini " 

naseb allah sayangkan aku , sembuh la aku tapi sampai bertahon jugak la aku hidop xmacam baby laen ! asyik penat je . malam2 nk tido ngis mami kata . haha !

tapi tengok ! mami jugak jaga aku . aku sangat2 malu sekarang sbb aku lahir2 kat dunia ni sampai la sekarang asyik nyusahkan mak aku je :)



tapi mami , u memang the best la !
bela sampai besaq panjang and aku masok universti :)
tanpa mami tak NOURISH la my life . haha .

7 comments:

ku khalida ku radin said...

aku pun ada mummy tau :D ingat you sorg? :DDD

~Miss FerraNeena~ said...

so sweet ! :) awien mmg anak yg baik !

syazwiena khan said...

ku : dah tu kalo u ada mummy ade nape ? ada i kata u xda mummy ? :)

ferra : i memang baek :)

SofieyAzwa said...

Kita pun sayang mak kita! Eh, join jugak? sameeeeeeee

syazwiena khan said...

sudah join ! ade ape2 lagi kontes sofy ? gtaw la !

bunga said...

gmbaq msa kecik yg frst tu dh menunjukkn btapa gediknya hg since kecik.hahahahahaha

syrupmasin said...

ololo..cmelnye entry nih..sukeee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...