Monday, May 16, 2011

The Carnivall : Water & Land Of Excitement :The Most Happening Place in Town ! sungai petani

sangat besh mami bawakk i jenjalan walopon dah besaq panjang macam ni ! selalunya macam baya2 aku ni kuaq dengan kenkawan . dengan boifren . cam besh la kuaq dengan family tapi xbeshnye sbb aku ni family xla ramai . mami , aku , boi . plus mai dad yang xbole mandi 4 orang je pon . nti nk p dgn papa la . eheee :) but i do appriciate what my mom try to do here . actually she try to gather all of us . ada orang cakap tiket masok kalo promotion SEHINGGIT  je sorang .tapi masa kami p ada promotion jugak . DUABELASHINGGIT je sorang . kalo tak RM22.00 . okie la. apa pon enjoy sangat ! ni gambaqnye ..


tempat ni orang panggil bubble spa
sebab memang ada air naek dari bawah 
so kami diurot oleh air tu 
sedap badan rasa !


ini area lake dia
macam bukit merah and lost world of tambun la
ada ja river2 macam ni 
penat musing !


ini body slide orang panggil
tengok ada muka aku dengan muka mami x ?
xda kan ? mami memang lepas dalam air
tapi aku memang xda
sebab aku takot !


kalo ada DSLR mesti lagi lawa
tapi xpe . xda pon lawa jugak kalo aku yang tangkap !
plus aku rajin ngeditnye .
comel kan adik aku yang hudoh ni ?

my mother . .
say alhamdullilah thank you ALLAH
thank you ALLAH for my mother . .
nyanyi dulu !

hahhaha ni mami .epi sunggoh dia . lama xtengok mami epi camni . kadang2 aku sebagai anak x perasan yang mami xnak apa pon . dia cuma nak anak2 dia ja .love you mami , maafkan kak ! dari hujung rambot sampai hujung kakiku . kak xpenah jadi apa yang mami nak kan ? kak taw kak jahat ~

3 comments:

Farha Aly Tan said...

tak ajak pun :) haha

Khai said...

hey sweety, my latest entry done. special for you.

no hard feeling okay?

sorry :)

azrul izzaham said...

baguihhh , follow ini jugak http://ceriterazroul.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...