Monday, April 25, 2011

sepetang bersama skippingku


 dalam final mood camni banyak gmbaq dari karang2 .
mesti orang kata kami ni xda kejakan .
or yang positive thinker kata bgosla besukan .
atau student uitm kata .
" macam tak dak final nuh "
hahaha
aku takot buat double person skipping camni .


 depa dorang terer la maen double.
aku gila seriau.
iffah excited !
tapi okie la apa pon.
aku suka tangkap gambaq  !


 setelah kepenatan :)
tapi sangat puas peluh keluaq.
lama xbagi peloh kuaq.
aku dahla kalo orang peloh 1 botoi.
aku 3botoi xtaw napa.
tangan peloh kaki peloh .


 memories.
kan best kalo suma ni dapat aku lakukan 
dengan bestie aku [ aina , fiqah , nana ]
apa-apa pon smallhand xda.
smallhand bukan nak kawan dengan kami .
hahahaha [lawak je]

xoxo

4 comments:

LEA Zi said...

AHAHHHHAHAHHA
ARGGGGGGGGHHHHHHHHH JEALOUS JEALOUSS JEALOUSSSSSSSSSS GRR WRAUURR ! HAHA

syazwiena khan said...

kan dah cakap smallhand slalu xpuas hati dgn orang

nur ain maisarah said...

.awien jahat awien kejam men tak hajaaaakk...
benci2..

ku khalida ku radin said...

woowww, bestnye.. jealous. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...