Monday, April 18, 2011

naseb blogger macam aku kat uitm kedah

memang hidup ni kadang orang xkenal kita pon 
memang kita xkesah kalo orang xkenal kita
sebab kita bukan nak femes sangat
tapi aku punya terasa sangat sebab blogger2
kat uitm kedah ni sendiri even aku komen
and dorang pon komen aku balik pon kat aku punya blog
tapi bila jumpa face to face even dalam tandas 
or aku sebelah ja dorang memang xkan perasan
mungkin dorang kenai batch dorang sesama dorang je kot
aku kan junior , sapa nak kenai 
tapi kalo aku baca blog orang aku akan belek sedalam2nya
mungkin dorang balas sebab aku dah komen 
dorang punya entry dekat2 10 kali
aku cuma nak kenal lagi blogger2 yang ada kat uitm kedah ni


4 comments:

HafizRahman.com said...

saya blogger UiTM Kedah jugak..but tak pernah perasan pun=)

syazwiena khan said...

tapi saya perasan :)

Khai said...

err...xpernah nampak pun..

p/s: kalo nampak tlg tegur eyh. Hye Khai!! haa..mcm tu :)

syazwiena khan said...

will do :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...