Sunday, March 13, 2011

this what friends for

aku sangat terharu pada bila aku dapat tahu yang kawan2 aku otw mai kat aku dari uitm arau sna ke uitm merbok cni untuk celebrate my 19th bday.dorang travel dari pagi naek dua bas la.naek tron naek tron bas..pastu smpai tga haricmtu kt sg petani singgah la dorang kat Central Square tu.maen bowling bagai nak rak.well,perlis xde bowling..gianla katakn.by petang dorang text lagi..dari SP p merbok bpe lama ? aik ?aku wondering.npe tnye ? [aku xtw lagi depa mai] bdo kn depa?aku asyik 50/50 je.tgk2 depa dah naek teksi rupanya..otw mai kat aku..

bak kata n crita aina dalam teksi dia ade bt benda memalukan ckit.bayangkan dalam teksi aina dok blkg dgn dua lg bdk uitm kedaah,fiqah dok dpn dgn dreba teksi tu.nk di jadikan crita aina yang nk tnya kena pkai matrixcard x..alek2 dia hntq msj kt fiqah kt don tu soh tnya..yang si fiqah baek ni pon kaleh la blkg tnya kat bdak2 tu "msok dlm kna pkai mtrixkrd x?" hahaha..agk BLUR ..dah sampai pon ade jgk cita laen dorang nk buat...aku dah kata smpai col aku nk bg direction.so mmg dorang col.AINA LA COL AKu.aku pon bg la direction.last2 aina punya pndai d bwknye si afiqah tu smpai kolej malinja.kolej malinja tu kolej laki kot.terer sangt aina.lepas incident tu aina xcol dh.fqh la plak col..so selamat la dorang smpai kat aku..

ape yang aku dapat ?

1st : hug dari bestie aku
2nd : advance bday present n bday cake
3rd : aku dapat cekak rambot yang comel
4th : aku dpat bestie aku balik 2 dari 3 [nana xde kan]
5th : kenangan yang xkn luput dari ingatan.best bday ever.
6th : this what we call truee friends all about.
7th : korban time korban duit datang kt aku !!


sobsobsobsob...

ni la ape yang dorang tgal untk aku

sayang hampa sampai mati

3 comments:

Afiqah Syahirah said...

awien. i'm so touched.
aku n aina nanges baca post hang nie :'(
sayang hang jugak!

Lelaki Ini said...

wah!
bagusla kamu..
sgt2 menghargai kawan..
bagus2!

bunga said...

huhu.i miss u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...