Tuesday, March 29, 2011

sekitar malam manifiesto DIPAC

sekitar malam dipac semalam memang my first experience tengok orang manifesto-ing tapi it was not what i expected to see or hear from the expectants . first sekali yang berkata - kata asfarina fathin . totally superb . sangat bersedia yet sangat bersahaja . rasullullah pernah bersabda : seorang yang layak menjadi pemimpin adalah orang yang pandai dalam berpidato . so i think asfa deserved to gain my vote . 

sangat menghampakan bila start to the 2nd nominee  dan seterusnya including my fellows nominee's friends . i expected more from them but things when up side down . really dissappointed . they talk rubbish "menabur janji" n 'nervous la sangat' xlarat nak dgq kot ayat tu .hat dok kat bawah pon dok boo bagai . sangat xprofesional . benda nk cari pemimpin untuk club kita jugak . perlu ka kita nak gelak 2 ? dan buat semua bnda tu benda lawak ? gelak2 jugak . tapi give a chance for them to talk . pikir la sama . rasa macam nak p jadi presiden plak ! hahaah :)

xo xo



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...