Wednesday, March 30, 2011

kedatangan naib canselor UiTM ke UiTM KEDAH

pagi2 lagi kami bangon mandi sebab nak jumpa beliau taw . pagi2 dah siap2 jalan sampai balai pengawal untuk register and amik makanan . 7.30am dah tepacak tepi jalan . tunggu punya tunggu pukoi 8.45am baru dia sampai . heran2 . ni gambar nye semasa ketibaan dia .



nak bangga jugak walopon nampak tangan beliau ja
tapi mak leha tetap nampak secara misteri :)


next apabila beliau keluar dari keretanya
tapi alangkah tak best nya dia xmai kat aku pon
nak salam ok ? give me 5 pon bole



tengok ? last2 beliau pusing belah sana
ish ! marah ? xda la ~ suka !
pasni la kami suma kena jalan dari depan p dewan kat belakang
jauh taw . xpa ,ayahanda punya pasal
anakhanda  sanggop ja :)
tunggu punya tgu kat area dewan ayahanda pon sampai
aku kat xmarah tapi masa dia xmai kat aku
tapi aku terkezot je bila . . . . .




tengok ? see ? depan2 i berhenti tu .
bukan sikit punya terharu ni ,sangat berbesar hati .
pastu belakang beliau ada la brass band .
kawan aku ada la dok katok drum tu
afina dengan iffah , sikit pon tak leh senyom
sebelom beliau tadi ada kawad kesatria
best sangat tengok sambutan untuk beliau
 ni gambaq nye



pastu xda sangat dah gambaq beliau
dah kena masok dalam dewan .
so aku tak tangkap gambaq apa dah
kusyuk tengok beliau berkata
ingat lagi dia kata sambutan kami
walopon tak ramai macam uitm perlis
yang 6000 orang p tu
tapi sambutan kami sangat
"AWESOME"
hahahahaha :) suka sangat !

ni press dok tangkap gambaq kami plak
 suka lagi :)



ape2 pon kami hepi sangat hari ni
last but not least
abang aimi penting sangat dalam menggamatkan
keadaan dalam dewan apabila mengajukan soalan
dan cakap naib canselor kacak hari ni
pastu dengan buat gaya tangan usop HKLBK
satu dewan pon ikot ! sekali beliau2 pon buat .


 kami yang bersemangat dipagi hari :)
dengan beg baru yang cantek



xo xo

12 comments:

MR. SYAH said...

xingat plak ada x naib canselor dtg uitm jengka.. hurmmm...

syazwiena khan said...

ada ka ?
dah uitm dia
mesti dia p kot
haha

cik feedi said...

akk xsmpt lgsung tgkp gmbr..sebok jga je..=)

syazwiena khan said...

itula
nampak ja akak p mrata
sana pgil org cni pgil org
haha sian..tapi nti bila xda msti rindu kesibukan itu.

FzaIbrahim said...

sangat meriah sambutan hari tu!
sukeeee.. :)

FzaIbrahim said...

sangat meriah sambutan hari tu!
sukeeee.. :)

syazwiena khan said...

itu lah !
masok alam mahasiswa ni bru sedar yang hdop kat sni all about new thing

nuraeen mysara said...

tp hampeh jugak lol.
bnyak cdangan n request kita yg kna reject teerang2.

=,="

ku khalida ku radin said...

sape pompuan yg pakai shawl kaler purple tu? HUHU

bunga said...

bag apakah itu awien.
color mcm cantik je.hmmm

amranaiman said...

kem salam dgn pakai bju kebaya oren tu huhuh

syazwiena khan said...

fyza nama dia
i will

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...