Friday, March 25, 2011

aku dah jumpa peguam amy search dan wardina safiyyah untuk handle case aku.


 ini lah dia peguam yang nk handle case aku . hahaha .
nti bila aku dah kaya la . aku pilih dia sbb dia ensem , 
ada karisma , and very2 besh  la .
tinggi and tough lagi [fiqah n aina suke punye]
kalo tengok dia becakap sumpah besh !
actually beminat jgk , tapi anak 5 u .
xsampai hati i nak bermadu ~~



 actually peguam hensem ni datang uitm kedah
bagi ceramah tentang
"SURVIVAL MENUJU KEMERDEKAAN"

sangat2 brilliant hujahan dia . nangis aku dengan presentation dia . video yang dia sedia kan sedikit sebanyak dapat menginsafkan aku dan buat aku berpikir kembali tentang hidup aku kat malaysia ni . kerana mereka yang berada di negara islam laen sangat lah punah dan xda masa nak belog2 dengan peluru lalu atas pala bagai . alhamdullillah dan insyaallah aku akan jadi hamba allah yang brguna dan melakukan amal soleh , dan semoga aku akan dapat tolong negara islam yang laen semoga kita akan kecapi kejayaan umat islam seperti suatu ketika dahulu . doakan aku teman semoga dibukakan pintu hati ini untuk teros brusaha mengecapi keredhaan ALLAH SWT .




muka tengah insaf nie


2 comments:

ku khalida ku radin said...

abes la bini lawyer ni nanti, :D
aku pun adore him.Kantoi..tapi memandangkan anak sudaa 5,takut youu. baru 41. fast and furious.HAHA

syazwiena khan said...

tula
i pon takot
dia sangat gagah plak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...