Thursday, February 17, 2011

my 1st this year

hari ini baru aku tepiki nak bukak blog aku
nak cita2 lagi dgn kawan2 aku
maklomla aku ni xda plak fesbuk-nye twitt2-nye
ini je la satu2 nya

tau kawan2 aku nak sgt update pasal aku
nah now here i am

27-12-2010
hari aku dah jejakkan kakki aku kat uitm merbok
after one year yang memenatkan aku menunggu
akhirnya mahasiswi jgk aku
snok tu mmg snok dpt msok u
tapi xtaw plak dah kat sini suma bnda pon sndri bikin

masa skola dulu ingt lagi dajah 4 beratoq amik bru SPBT
nah skarg ni hang buku ka hang bil ka hang pemohonan ka
sendiri bikin ada paham ?
nasib aku ni x baloq sgt

secong week kat uitm dah pulak kena saman bagai
balik dari penang lupa nak pkai long sleeve
tapi mak guard tu yang gedik aku rasa
sbb pak gat laen bole je kata kat aku pkai sweater p
tapi mak gat tu kata camni je kat aku
"nak pkai sweater2 masa la ni mana bole
CCTV dah nampak dah"

what ever
itu bukan diri aku yg sbnq pon
igt kena saman tapi bila p facing dgn orang atsan
itu baru warning kalo x dah terbang 50 aku

nak buat perangai lagi x ?
jangan2 sekali2
ingat lagi pesan mami
"mai belajaq
."

3 comments:

bunga said...

cari pasaii!

syazwiena khan said...

saya ke ?
xkot

bunga said...

buat pala.jadi baik cm aku kn senang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...