Sunday, January 24, 2010

ni la antara karya kami tapi ni suma aina yang lukis..kan aina kan??tgn dy seni ckit jgan tgn nana..ape pon xterbentuk.keja tgn keras je..wakaka.watak utama yg dilukis tanpa sengaja oleh aina ialah muka pompuan bwh ni.mula2 aku dgn ena boring gitu je..ena pon lukis2..last2 dah nk habis kami dok tmbh ckit2.last aku pon kata kat ena. "muka pompuan ni macam nana kan?? ' ena pon kata ha la !then kami stt lukis muka org len plak..


tq kepada tgn aina yg kreatip.molek sgt jadi muka fiqah..same kan ??pakej da gigi besi lg.kami lukis dy pkai bju skola sbb kami xsusah n xtw yg telatest dy pakai ape kluaq..so pkai la minah ni bju skola dgn anak tudung kegemaran.wana wani..bab kalle2 keja aku la tu..ena lukis aku kale.


ni kartunis kami sebenarnye..majoriti orang kata mmg kartunis kami ni lukis sebijik !dgn gaya kami suma.bagus2 kartunis ni..tapi xbergaji la ...wakaka !kan aina kan?? dia lagi bpak pakej. siap cleavage suma..cardi suma siap..beg cam biasa la..xpenah ori pon..ciplak je !night market ! dia mmg suka pakai top.cam dalam gmbq ni jgk..xlarat tegoq.. 'ena lurah ena' dia buat sok suci je..muka dulu n skarg stil sama lagi dari segi pandgn mta aku.penoh pimples..SERABOT !



ni plak akak aka yana aka siti aka dayana aka ahmad.
byk nama pmpn ni.maklom la ramai org ramai kenalannye rmai gelarannye..kartunis kami lukis bidang terbesaq.sbb akak ni mmg triangle shape ckit ~ pgkoq kurang ade..tapi bdn pjg lebih dari kaki dia.agak kesian,coz biala naek mto dy nampak cam tgi sgt.pdhal bila tron mto pendek je pon.


ni antara lukisn kartunis kami yg amat comel n xda cacat cela kt na pon..everything so perfect ! dgn ' ray bean ' nye..dgn pinaform dari nana.so kartunis kami ilhamkan dari bju nana n lukis muka yg MILIK AWIEN COMEL NI. tenkiu2..plud dgn beg kotex free tu pon lukis..


second last..BUKU HITAM..
ni buku yg mnjadi kegilaan ramai.n suma nk tulis n baca buku ni..but sori..only FLYers allowed !buku ni penah disembunyi kan takot2 akan menjadi bahan bukti kepada cikgu kami..kami kan budak baek..so buku pon popular lah sgt..acctly buku ni kami merapu je tulid tapi bila dia baca balek bole tebahak2 la jgk..buku ni spenohnya hak milik awien.tapi dah bersama dh..buku ni sepenohnya hasil karya awien.tapi penulis ramai..


ni yg last ni kami gelar kan dia belen FLY.sbb aina luks cam bodo je..
kami warna pon cam bdo je..dalm buku itam kartunis kami nama bunga..
so if da spa2 nk lukis muka dia cari aina..

4 comments:

bunga said...

setan hg promot aku? babi

shardhana morgan said...

HAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHHA.... this is CRAZY!!!!

Anonymous said...

ofcoz.tgn seni kot..

bunga said...

seni gle tgn aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...