Thursday, December 17, 2009

finish spm hari tu.


ni time just btoi2 aku bru hbis spm..ptg tu hbis ptg tu jgk la aku tros kontek dorang nk swimmg.hilangkan panas bdan..i nk p ni pon i tnya laki i.dia bagi i p la.i kan is3 solehah.haha.but then aku ajak jgk dy.so dia pon mai jela dgn syaqot dy tu.xda org len nk usung dy dh.qot tu jela.orang excident.mto kat kdai.ee.kak dia pkai ex5.lagila xda mto.ni dok swimmg2 tiba2 dia pon smpai.aku pon lencon2 la kuar dri pool tu.haha.dok smbg2 then aku msok dlm pool blk.aku swimmg pnya swmming tgk2 dy xda dh.ngok btoi.dia balik.nasib smpat ligan dy.rupa2 nya my mom otw.haha.mami pon kalot nk buang panas bdan masa tu jgk la.dri pkul 4.30 smpai pkol 7 la pnya mami pusg2 dlm pool tu.haha.tp masa tu boy xda.orang tu p skola agma smggu.mami pon merindu la.sian tgk mami.aku mne bole gnti tmpat boy dlm hati mami.tu anak kesayangan tu.ape dia bt pon salah tu slh.tp mami bt bdo la jgk.kalo aku xbole.yela.aku dh besar.kena beralah.tu jela.ee.dy xda pon senang tw.aku epi je.xda mslh.boy yg rindu aku lbih2 kalo aku xda.haha.bgga gk la.haha.belakang tu umah aku.ahah.terer kot rabia.smapi umh kat blkg pon nmpa.fotogenik la sgt..

norhissyam bin mat..i love u.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...