Tuesday, December 8, 2009

budak skola?sape tu ? mane ade !

aje. i budak skola ? mane ade. dah hbis skola tw. bru tadi aku hbis spm kire bukan bdk skola dh la kan? bangga jgk la dh besaq cm org len. xla org nk pgl saye ni bdak skola lgi.. laki saya pon xla ber - gurlfren kn bdk skola lg. hahaha. sama2 dah da spm kot.cuma saye xdpt result lagi. talk about spm. firstly besh doing spm. feel im so pro. haha.but then i dunno wat to write oso. 1st paper was bm.tulis karangan punyanye pjg. xle benti kot ade je nk aku tmbah kat cita aku tu. lepas stu satu jdi lagi. kalah cita rosalinda... tp ade dy tnya peribahasa, aku xtw satu kot. haha. aku kan pkai peribahasa sndri. so xtw la peribahsa org dlu2 ni..boleh nyanyok aku nk igt balik peribahasa lama tu. then sejarah. agak tension sebab aku dah bace ape yg cikgu kata. then cikgu kata tu xmasok plak. so tgl jela. tgk2 nk spm msok. nsib baek aku igt jgk sipi2 jwpan tu. tmbah2 zaman gelap. haha. bi plak cam biasa je. aku tulis essay xle benti jgk. tu la akan jadi bila aku stat menulis cita. bole buat novel kot aku ni. mane tau bole bt gambaq cam harry potter ke.. tapi directed writing aku lingkop ! dorang suroh buat repot aku buat laen dah formatnye.. dapat kot markah kat isi yang xseberapa tu.. math ?? saye suke ! favourate kot . harap kan A satu2nya.. then agama.. tu pon lagi satu A aku tgu. x A jgk aku xtwla. xda agama ape aku nih.. dah la nk masok skola aku xlama lagi.. then masok kepada admath.tu enemy aku. dy xkawan dgn aku. cibai btoi. pastu bio. bio pon sama.dia kawan dgn admth. dua2 boikot xmo kawan dgn aku. depa jeles aku suka fizik lagi.. then mai fizik. aku ni xpenah nye suka fizik stat dari fom 4 lagi punya nk drop.tapi MR.LOw xbagi.rupa2 nya spm senang kot.. haha. last paper yg agak kecibaian adala chemistry. hanya org2 dlm umah aku jela tw aku streess cm ne.. aku pusg bt tawaf satu umah. aku bebel sana cni. xda kne mngena dgn aku pon aku kalot. yg buku kimia nya aku xbca2 lagipon.nak tido ah xbagi. soh bca bku. aku pon buat2 la bca buku.then aku tdo je ats meja tu. senang. p skola plak berak jela keja aku.makan lagi ubat pelawas so melawas sgoh la aku ni..hahaha.dh berak lapaq.bila lapq aku ngntok.so tdo je. senang.mai dorg nk kutip paper aku bt ape yg aku tw then hantaq. finish ! 9A hahah.sok p skola bg bku teks balik.then nak p haunting kja dgn farha. asal duit masok ! org dh besaq. kena sara diri. mami xbg duit dh. aku tw pnya. so. adik2 kalo dh besaq jd cm kak. cri keja. haha.

3 comments:

Anonymous said...

saya suka kamu.

Farha Aly Tan said...

eeei setiap kali msti ada anonymous kn.
wondering acu ke? :D

awien comel. said...

tahla.i pon takot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...