Sunday, November 15, 2009

like shit !

bukan hidop aku ni sukasuki nak maki org tapi tula. aku pantang la kalo org nyusahkan aku..dah la srabot dgn nk spm ni.ngongek jgk aku dibuatnye sampai tak terpost blog aku utk beberapa hri ni..starting dari hari tgk 2012 la.hilang tros minat aku nk hidop.cam putos nyawa pon ade jgk.tp mohong sgtla kalo pasal gmbq tu aku jd cmtu.x eh. aku nk putos nyawa sbb ''ma fon ! melarikan diri [dlm erti kata lain dh hilang !] ni la bahana. tipu lagi mak aku. stdi la sgt. stadi dlm cinema. well cam besala. habis tgk gmbr tu p toilet. nk tekucel.. kucel punye kucel tgk2 dlm beg fon elek ! tnya frha [xda kat dy] tnya acu [sama jgkla].aku ape lagi pasang turbo la.. lari aku berlari p TGV JUScO tu balik. [''alo,saya nak masok dlm balik bole x?fon xda. msti kat dlm '']...[''ok2.masok2.] lagi satu punya turbo la aku pasang msok dlm tuh. tup2 cari punya cari merangkak punya merangkak dlm cinema tu xda jgk. nk cry tp tah.air mata seorang pelakon berkeliber ni xkuar2 plak. so aku act cool la sgt cam xda pa.diam je spnjg jln. sah2 dlm mind aku ape aku nk gtw kat mami. aku xda keja nak kata fon dy hilang. nti kena maki free je. spm tah kmna. so dgn kayanya aku, aku pon bank out la dr account aku yg da 2500 tuh [dt pak aku].bok kuar 500. esok tu jgk aku p bli len. well aku kn kaya. hahah. aku pon p dgn acu n his fren yg byk menolong utk dpt fon murah2. so kami pon bt la rombongan sampai 6 org p sana punya cari fon aku je. big issue jgk aku ni. cari2 punya cari2 then ade cam aku punya fon. but hitam. [rm350,then jadi 330] but i said i wan red. so the owner 'ah ho' kata bole tukar kaver kasi aku. kale red jgk la.dy cas 10rgt. so total suma RM340.[wit earfon.charger.memory card 2gb] bebaloi-baloi. then aku pon dgn sonok bok balik la fon tu..bg mami ntg diff la.tp aku. org yg epi kot. hahha. gaya cm dah syiok je cari lagu kt tnet, cari theme suma. then amik usb. sumbat2 xreading ape pon. adoyai. fuck la !
rosak. then p sana.dy kate usb aku yg rosak ! what the fishmonger la dy ni..kasi aku nak p rompak kdai fon dy tu. tukar kaki chgerla. cas pon xmsok.last2 aku pon dh pening tgk2 b3 fon tu pon gila. ade ke org cas fon kejap naek.kejap tron. cibai kot. xdan sampai 20mnt dy dh full. then dlm msa 10mnt pon xsampai dy tgl 64% then nek balik 70% then 54% plak then 20% then 14% then 7% then off. xdan sehari aku pgg fon dh off! fishmonger lagi. mis my old fon dowh.haih.
nk spm duit kuar cam waterfall kt sedim je punye laju. ranap 100rgt mami bg. fuck2. miskin la aku akhirnye. spm ni posa aku nmpk gya nye.dgn myk mto lagi. tula. padan muka. sapa soh p tipu mami. kan dpt dh bahana onthespot dy bagi. redha jela. kwan2 jgn jd mcm saye.walapon aku tw kwan aku suma pemohong nomo satu.

3 comments:

Anonymous said...

i love u awien.
hahaha

Afiqah Zee said...

oi.
ape kebende pemohong nomo satu?
cis ;(

Farha Aly Tan said...

wondering. sape la annoymous tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...