Saturday, November 7, 2009

baru punye

BM SHOP ++.


hari ni 1st time kot nk stat blogging afta tgk momo bt blog c bobo kt komputer lab kt skola hari tu..
hari pe tah??hari semalamla.jumaat.time math.erm.nk ikot kn mlm tu nk bt dh.
tp penat merayau ke sana ke sina ptg tu.saya pegi byr streamyx.
saya p byq bil acu.saya p amik paper bio trial pnya kt kdai ftostat BM SHOP.
cita plak psai kt bm shop tu..

"aku p dgn kalotnye msok kt dlm tu.
p2 tros tnya paper ftostat hri tu ade lg??
teka2 npe aku tny?ish.lmbt sgt pk eh..
sbb paper tu aku dh hntq semingu dh dok kt kdai tu.
hari tu ckp xpe2 esok ptg saya amik.
last2 xp2 pon.no money doh..
tgu kwn aku je byq.kn aina kan??
smbong blk.
so aku sebagai pelakon yg dikenali oleh kawan2 aku,

aku pon kata ...

"soli2.
ni bru balik kem ni..
lupa nk sulo kawan mai amik ini keletas.
cina 2 pon kate >aiya ingat xmai amik dh.."

then p mkn resipi atok kt sumit.[kfc].
dgn acu.makan hotrods.sedap kot.
cam satey ayam yg xbrapa satey sgt..fhm?

haha.syg acu.

end.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...